Edicija “Astrologija i Samousavršavanje”

Klik na sliku za poručivanje u Srbiji

Za poručivanje u Hrvatskoj sledite link:

https://harsa.hr/online-knjizara/knjiga/astrologija-i-samousavr-avanje–tragom-psiholo-ke-astrologije

 

Astrologija i Samousavršavanje – Tragom Psihološke Astrologije je izdanje iz 2011. na srpskom jeziku i  predstavlja kompilaciju objavljenog materijala u časopisu Astrologos.  Zvanično u prodaji u svim knjižarama kao i online na stranici www.esotheria.com O knjizi su izjavili:

”Uprkos činjenici da je psihološka astrologija nastala pre više decenija, zahvaljujući autorima kao što su Liz Greene, Howard Sasportas, Stephen Arroyo i drugi, još uvek nemamo puno autora u ovoj oblasti. Bojana Sretenovic je svetao primer koji nam pokazuje da istraživanje u toj oblasti pruža neke nove pozitivne uvide. Iako bi istraživanje moglo ići dalje u dubinu ( mada bi to svakako bilo ograničeno obimom knjige) – autorka nam pokazuje da to zasigurno može da uradi – istraživanje predstavlja smernice za dalje kvalitativno pisanje i dubinsko istraživanje. Hvala Bojana i nemoj se zaustaviti na tome.”

Matjaž Regovec, Jungovski psihoanalitičar i analitički psiholog pri IPAL ( Institut za psihološku astrologiju i psihoanalizu u Ljubljani)

”Astrologija i Samousavršavanje, Tragom psihološke astrologije je zbirka tekstova koja je očekivano sabrana u knjigu. Autorkin prikaz uticaja tranzitnog Saturna kroz polja Zodijaka je izazvao veliku pažnju čitalaca časopisa Astrologos u kome su tekstovi objavljivani. Opisi unutrašnjih procesa u svakome od nas kada Saturn vrši svoju misiju u nekoj oblasti života pozivaju na samopreispitivanje a time i na prihvatanje ponudjenog načina razrešenja. U knjizi se nalaze i studije o drugim astrološkim fenomenima koji su oduvek izazivali veliku pažnju – astrološka tajna ljubavi, inteligencije, bogatsva… Bićete zadovoljni ovom knjigom koju toplo preporučujem.

Urednica magazina Astrologos, Bojana Nenadić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.